Contact

Reserveer in 3 Stappen

U kan uw voorschrift opladen via onze website. U hoeft dan niet vooraf langs te komen in de apotheek. Zo bespaart u heel wat tijd en kunnen wij u bij afhaling uitgebreid adviseren.

Snel, efficiënt en geen wachttijden meer!

  1. Vul uw gegevens in op het contactformulier.
  2. Scan uw voorschrift in of maak een foto en laad dit op in het contactformulier. U kan ook de code van het voorschrift ingeven. Bestellingen zonder voorschrift kan u als bericht noteren.
  3. Druk op ‘Verzend’.

U ziet onmiddellijk de bevestiging van uw reservering na verzending van het formulier. U ontvangt een sms wanneer uw bestelling opgehaald kan worden.

BRENG ALTIJD UW VOORSCHRIFT MEE BIJ AFHALING MEDICATIE!

Laad voorschrift op of stuur bericht

Laad voorschrift op of stuur bericht

*
*
*
*

Klik op de knop '+' om meerdere voorschriften of bestanden op te laden.

Contact Details

Jecofarma
Geraardsbergsestraat 2
9660 Brakel

055 42 32 94
info@jecofarma.be
www.jecofarma.be

BTW BE 0892.081.482
APB 452803
IBAN: BE19 1430 6970 5012
BIC: GEBABEBB

Openingsuren

MA-VR:
8.30u – 12.30u en 13.30u – 18.30u
ZA: 8.30u – 12.30u

JECOFARMA, ALTIJD MAKKELIJK BEREIKBAAR

De apotheek ligt centraal in Brakel aan het rondpunt en is vlot bereikbaar met de fiets, wagen en het openbaar vervoer (De Lijn haltes ‘Nederbrakel Ekeveldstraat’ en ‘Nederbrakel Herreweg’).

Onze privéparking biedt vijf ruime parkeerplaatsen. Daarnaast is de apotheek gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

We beschikken ook over een afhaalloket om buiten de openingsuren bestelde zaken op te halen.

De apotheek is gelegen aan het rondplein te Brakel; de Geraardsbergsestraat nr 2 te 9660 Nederbrakel. Er is parkeergelegenheid voor de deur, er zijn 5 plaatsen op onze priveparking.

Via het openbaar vervoer is de apotheek makkelijk te bereiken. De Lijn haltes “Nederbrakel Ekeveldstraat” en “Nederbrakel Herreweg” liggen vlakbij. Meer informatie vindt u op de website van de Lijn.

Komende van Oudenaarde / Horebeke / Schorisse / Zegelsem: Volg de N8 (Heerweg – Oudenaardsestraat – Kleibergstraat – Jagersstraat – Herreweg) tot aan het rondplein te Brakel.

Komende van Gent / Zwalm / Boekel / Rozebeke / Elst: Volg de N415 (Gentsestraat) tot het einde, sla rechts af en volg de N8 (Kleibergstraat – Jagersstraat – Herreweg) tot aan het rondplein te Brakel.

Komende van Zottegem / Erwetegem / Michelbeke / Sint-Maria-Oudenhove: Volg de N462 (Brakelstraat – Kasteeldreef – Molenberg – Moriaanstraat – Watermolenstraat – Beekstraat), sla rechts af op de N8c (Rondweg) en volg deze tot aan het rondplein te Brakel.

Komende van Ronse / Ellezelles / Flobecq / Opbrakel: Volg de N48 (Ronsesestraat) tot aan het rondplein te Brakel.

Komende van Geraardsbergen / Deftinge / Everbeek / Parike: Volg de N493 (Oudenaardsestraat – Steenweg – Geraardsbergsestraat) tot aan het rondplein te Brakel.

Komende van Hemelveerdegem / Sint-Maria-Lierde / Sint-Martens-Lierde: Volg de N8 (Steenweg – Brusselsestraat), volg verder op N8c (Rondweg) tot aan het rondplein te Brakel.