Jecofarma

foto exterieur

Deskundig gezondheidsadvies, persoonlijke service en betrokkenheid dragen wij hoog in het vaandel.

Dagelijks streven wij naar de optimale zorg die u verdient. In onze visie staat de patiënt centraal en hechten we dan ook veel belang aan deskundig gezondheidsadvies, betrokkenheid en een persoonlijke service.

We luisteren naar uw verhaal en proberen hierbij een duidelijk advies op maat aan te bieden. Hiervoor werken we graag samen met uw huisarts, specialist, verpleegkundige, kinesist of andere zorgverstrekker.

Wenst u echter een advies dat meer tijd of privacy vraagt, dan nemen wij graag de tijd om u alle mogelijke informatie en begeleiding te bezorgen. Het pashokje maakt het mogelijk om in alle discretie de maat van uw steun- of kousverband op te nemen.

Door continue opleiding van ons team trachten we steeds mee te zijn met de nieuwste richtlijnen omtrent het correcte gebruik van uw medicatie alsook andere gezondheid gerelateerde problemen. Wij investeren in nieuwe technologieën waardoor u bij ons snel kan geholpen worden.

Ook magistrale bereidingen worden met de grootste zorg voor u bereid.

Jecofarma, altijd makkelijk bereikbaar

De apotheek ligt centraal in Brakel aan het rondpunt en is vlot bereikbaar met de fiets, wagen en het openbaar vervoer (De Lijn haltes ‘Nederbrakel Ekeveldstraat’ en ‘Nederbrakel Herreweg’). 
Onze privéparking biedt vijf ruime parkeerplaatsen. Daarnaast is de apotheek gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

We beschikken ook over een afhaalloket om buiten de openingsuren bestelde zaken op te halen.

 

Onze apotheek is er voor iedereen, ook voor u!

Tot binnenkort!

 

 

Ellen De Colfmacker

apotheker – titularis

 

Ann De Meyer

apotheekassistente

 

Kim Van Gelderen

adjunct – apotheker

 
 

Simone De Bleeckere

adjunct – apotheker

 

Jan Van Coppenolle

apotheekassistent